"Gyors és korrekt válaszok a kérdésekre, rugalmas bonyolítás, helyszíni megjelenés és koordináció a fellépéskor. Csak ajánlani tudom...!" 

Szabó Zsolt - Abda Község Polgármestere


"Nagyon szeretek veled együtt dolgozni. És, hogy miért? Az üzenetem és a te válaszod között, maximum 1 óra telik el. [Gyorsaság] A kiajánlódban szereplő ár a valóságot tükrözi. [Pontosság] Ha egy művésszel nem dolgozol együtt, de Nekem arra lenne szükségem, mindent megteszel, hogy megvalósuljon. [Rugalmasság] Körülbelül 1 nap alatt létrejön a szerződéskötés. A szerződésben precízen, pontosan vannak a fellépés helye és ideje, illetve a feltételek leírva. [Biztonság] Abszolút biztos vagyok benne, hogy az általad lekötött szerződések, megfognak valósulni. [Bizalom]

Pál Réka - Program manager - Hotel Karos Spa**** Zalakaros


"Mindazoknak, akik igényes, sikeres rendezvényt kívánnak szervezni, - ismert vagy kevésbé ismert előadók fellépésével-, egy korrekt, pontos, precíz műsorszervezővel, azoknak - több éves tapasztalatom alapján - csak ajánlani tudom a TIRO Műsorirodát. A szerződések rugalmas, rövid időn belüli bonyolítása, helyszíni koordinálás és maximális segítőkészség jellemzi munkájukat!"

Funkné Smitola Katalin - Nyúl Község - Önkormányzati Képviselő és Kulturális Bizottság Elnöke


"A TIRO Műsorirodával 2019. februárjában kezdtünk el együtt dolgozni, településünk egyik legnagyobb rendezvényének szervezésével kapcsolatban. Az iroda vezetőjével, Robival nagyszerű volt a közös munka, bármilyen kéréssel és kérdéssel fordulhattam felé, azonnal a segítségemre volt. Gyors, segítőkész, precíz és az első pillanattól kezdve érezhető volt rajta az elhivatottság - így jellemezném. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni! Köszönöm az eddigi együttműködést!"

Tósoki Gina - Veszprém-Kádártai Közösségi Ház vezető 


"Több rendezvényen a TIRO Műsoriroda segítségét kértük a fellépők biztosításában. A cég képviseletében Tilai Róbert mindig rugalmas és együttműködő volt. Munkájára igényes és precíz. Szívesen ajánljuk más szolgáltatóknak is a gördülékeny munkamenet és a megbízható partneri kapcsolat jegyében."

Szőcs Anett - marketing ügyintéző - Makói Gyógyfürdő Zrt.


"A kecskeméti városi Majális rendezvény valamennyi fellépőjét a TIRO Műsorirodán keresztül szerveztük le. A közvetítő iroda készségesen és rugalmasan kezelte megkeresésünket, a szerződéskötések problémamentesen zajlottak. A fellépők időben érkeztek, tartották magukat a megbeszélt időtartamhoz és egyéb szerződéses feltételekhez. Az előadások magas színvonalúak voltak. Köszönjük az együttműködést!"

Pintér Anett - Marketing- és PR-munkatárs - Hírös Sport Nonprofit Kft.


"A közös munkánkról csak pozitív a véleményem. A maximális segítőkészség jellemezte a közös munkát. A kért kritériumok alapján a fellépők megkeresése, ajánlása, a kiválasztott fellépők szerződéseinek gyors lebonyolítása könnyítette a rendezvényszervezés folyamatát. Köszönöm az eddigieket, bízom, hogy a jövőben is lesz még alkalom a közös munkára!"

Oláhné Csákvári Gabriella - igazgató - Pásztó, Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ


"A TIRO Műsorirodával 2018 februárjában vette fel irodánk először a kapcsolatot. Városunk egyik legrangosabb eseményéhez kerestünk - és találtunk - fellépőket, s készségesen állt rendelkezésünkre. A szervezet munkavégzését a gyors, precíz, segítőkész és kreatív jelzőkkel tudjuk leginkább illetni. Tilai Róbert a nap bármelyik szakában rendelkezésünkre állt, egy-egy kérdéssel kapcsolatban rengeteg jó ötlettel, tanáccsal és hatékony megoldásokkal rukkolt elő. Tulajdonképpen nem tudtunk hozzá olyan kéréssel fordulni, amelyet ne tudott volna rövid időn belül teljesíteni. A rendezvény ideje alatt személyesen gondoskodott az előadókkal való kapcsolattartás gördülékenységéről. Első megrendelésünk óta több más városi rendezvény fellépőinek szervezésében is tevékenyen közreműködött, sok terhet levéve irodánkról. Irodánk részéről maximálisan elégedettek vagyunk vele, csak legekben tudunk beszélni róluk. Köszönjük a közös munkát!"

Városmarketing Iroda Makó


"Köszönjük a lehetőséget, hogy egy ilyen színvonalas produkció juthatott el hozzánk, Fertődre! A közös munka során minden gördülékenyen ment. A stáb (a technikai személyzettől a szereplőkig) nagyon rugalmasan állt a helyszínhez. Nagy öröm számomra, hogy a profi szereplő gárdának köszönhetően még az előadás után 1 héttel is megállítanak a városban, hogy köszönik az élményt, szuper előadásban lehetett részük a nézőknek. Ezért dolgozunk itt az új művelődési házban, hogy a környékbeli emberek kulturális igényeit alakítsuk, szórakoztatásukat biztosítsuk igényes előadásokkal. Még egyszer köszönöm munkáját!"

Ihász Mónika - Művelődésszervező - Fertőd, Kulturális és Szolgáltató Központ


"Budakeszi Város Önkormányzata tisztelettel köszöni a kiváló szervezést és az együttműködést, a koncert feledhetetlen élményt nyújtott a lakosság részére!"

Budakeszi Polgármesteri Hivatal


"Az újkígyósi Park Étterem és Kávézó első születésnapi rendezvénye alkalmából szervezett Park Fesztivál esti fellépőjét szerveztük meg a TIRO Műsorirodával közösen. Az iroda vezetője, Tilai Róbert mindig kedvesen, készségesen állt rendelkezésünkre, azonnal reagált bármilyen jellegű kérésünkre. Öröm volt vele együtt dolgozni, az utolsó pillanatban, a fellépő által történt lemondást követően minden energiáját feláldozva segített abban, hogy ezt a problémát megoldjuk. Törekszik arra, hogy minden ügyfele elégedett legyen az általa kínált szolgáltatásokkal. Köszönöm szépen a sok segítséget, az együttműködést és remélem erre még lesz lehetőségünk a jövőben is.

Araczki Krisztina - Újkígyós Város turisztikai referns